Добавлено в корзину
Оформить заказ

Смотрите также
от
Фермерский спешелти кофе в зернах Гондурас Трес Койолес
Гондурас Трес Койолес эспрессо

Гондурас Трес Койолес эспрессо

В наличии
Товар в дороге
Вкус
Инжир, ананас, тропические фрукты, вино
Обжарка
эспрессо
Кислотность
ØØØØОООООО
Горечь
ØØØØØООООО
Сладость
ØØØØØØØООО
Оценка SCA
86.25
Способ приготовления
френч-пресс, турка, чашка, гейзер, эспрессо
Характеристики
Регион
Копан
Ферма
Лос Трес Койолес
Фермер
Луиз Эдгардо Ромеро
Разновидность
параинеима
Способ обработки
анаэробная, 72 часа
Сбор урожая
февраль-март 2021
Высота произрастания, м над уровнем моря
1400
Оценка Specialty Coffee Association
86.25
Происхождение
543
Луїс Едгардо Ромеро - молодий виробник кави в муніципалітеті Сан-Педро-Копан, Гондурас. Йому 22 роки, його мама Соня Марілу Торрез володіла ділянкою землі і дозволила Луїсу там вирощувати каву. За допомогою своїх зусиль та праці, йому вдалось виростити такий сорт кави як Лемпіра. Вона росте на висоті 1400-1500 метрів і Луїс виробляє мікролоти спешалті кави, адже Лемпіра за своєю природою дуже якісне зерно. І тому він не залежить від ціни на біржі, адже цю каву трейдери можуть купляти напряму.

Луїсіто - скромна, працелюбна людина, борець, який прагне щоденного розвитку і допомогає своїй матері. На цей час працює в компанії Аруко в сфері технічного обслуговування і отримує підтримку від цієї компанії для вирощування та обробки спешалті кави.

Луїсіто розповідає, що він мріє про майбутнє з великою ділянкою землі і розвиватись в кавовій сфері, адже він ще дитиною насолоджувався від процесу вирощування кави. Він дякує за те, що йому дозволили приєднатися до кооператуву Аруко, оскільки це полегшує процес фінансування для підготовки нового врожаю і допомогає виходити на нові міжнародні ринки.

АНАЕРОБНА ФЕРМЕНТАЦІЯ 72 ГОДИНИ

Експериментальні методи обробки зеленої кави, а саме - ферментації, здійснюють з метою підвищення потенціалу певної партії зерна відповідно до побажань окремих замовників, які поціновують екзотичну каву.

Повністю дозрілі плоди збирають з лютого по березень. На станції обробки ягоди промивають у резервуарах з джерельною водою та очищають від флоатерів.

На наступному етапі ягоди поміщають у пакети Грейн Про, викачують все повітря та залишають у тіні на 72 години. Відсутність кисню у пакетах попереджає розвиток висококислотного середовища, що може спричинити перекисання вишень. Під власною вагою ягоди пускають сік і в резервуарі запускаються процеси ферментації.

Після обробки плоди сушать у спеціальних сонячних сушарках протягом 25 днів.

Місяць-два кава відлежується у мішках. Перед експортом, за допомогою халлера, зерно очищають від ягоди та парчменту.
Ответы на популярные вопросы
Какую обжарку выбрать: под фильтр или эспрессо?
Какую обжарку выбрать: под фильтр или эспрессо?
Что такое спешелти кофе и что означают баллы кофе?
Что такое спешелти кофе и что означают баллы кофе?
Что означают названия фруктов, сладостей и так далее в описании вкуса кофе?
Что означают названия фруктов, сладостей и так далее в описании вкуса кофе?

Соседние товары