Сальвадор Ель Запоте фільтр
415 грн.
Сальвадор Ель Запоте фільтр
В наявності
Товар в дорозі
- Смак
- Темний виноград, гранат, віскі
- Обсмажка
- фільтр
- Кислотність
- ØØØØØООООО
- Гірчинка
- ØØØООООООО
- Солодкість
- ØØØØØØØØОО
- Оцінка SCA
- 85.5
- Спосіб приготування
- крапельна кавоварка, пуровер, аеропрес, кемекс, френч-прес, турка, чашка, гейзер
415 грн.
loading...
Характеристики
- Регіон
- Моразен
- Ферма
- Ель Запоте
- Спосіб обробки
- натуральний
- Різновид
- cuscatleco
- Збір врожаю
- березенб 2024 рік
- Оцінка Specialty Coffee Association
- 85.5
походження
Ця кава походить із ферми El Zapote у громаді Пуебло-В’єхо (Pueblo Viejo), Перкін (Perquin) у департаменті Моразан (Morazan), у кавовому регіоні Cacahuatique Mountain Range на північному сході Сальвадору.
Місцевість характеризується глинистими ґрунтами. Клімат області тропічний із середньою температурою 25°C і кількістю опадів 1100 мм. Місцева кава має профіль з кремовим тілом, середньою кислинкою та карамельною солодкістю. На території збереглися вікові ліси, в тіні яких фермери і вирощують кавові дерева.
Cuscatleco – один з найпопулярніших різновидів серед місцевих фермерів. Це гібрид сорту Villa Sarchi і Timor T5296, створений Інститутом PROCAFÉ в Сальвадорі. Основними характеристиками Cuscatleco є: висота зростання до 1600 м.н.р.м., стійкість до листової іржі, округлий профіль чашки з більш тонкими та насиченими смаками завдяки тривалому періоду дозрівання, а також нестабільність від одного покоління до іншого.
Ферма El Zapote була заснована в 1940 році сім'єю Сезара Белла. Назва пов'язана з деревом запоте, що росте на території. Ферма простягнулась на гірському хребті Науатеріке, звідки відкриваються прекрасні краєвиди переважно хвойних лісів, річкової долини та дикої природи.
Основним сортом, який вирощують в El Zapote, є Cuscatleco. Крім того, родина також вирощує фруктові дерева (апельсини, лимони, банани, авокадо, сапоти) для власного споживання.
Місцевість характеризується глинистими ґрунтами. Клімат області тропічний із середньою температурою 25°C і кількістю опадів 1100 мм. Місцева кава має профіль з кремовим тілом, середньою кислинкою та карамельною солодкістю. На території збереглися вікові ліси, в тіні яких фермери і вирощують кавові дерева.
Cuscatleco – один з найпопулярніших різновидів серед місцевих фермерів. Це гібрид сорту Villa Sarchi і Timor T5296, створений Інститутом PROCAFÉ в Сальвадорі. Основними характеристиками Cuscatleco є: висота зростання до 1600 м.н.р.м., стійкість до листової іржі, округлий профіль чашки з більш тонкими та насиченими смаками завдяки тривалому періоду дозрівання, а також нестабільність від одного покоління до іншого.
Ферма El Zapote була заснована в 1940 році сім'єю Сезара Белла. Назва пов'язана з деревом запоте, що росте на території. Ферма простягнулась на гірському хребті Науатеріке, звідки відкриваються прекрасні краєвиди переважно хвойних лісів, річкової долини та дикої природи.
Основним сортом, який вирощують в El Zapote, є Cuscatleco. Крім того, родина також вирощує фруктові дерева (апельсини, лимони, банани, авокадо, сапоти) для власного споживання.
Відповіді на популярні запитання
-
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
-
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
-
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
-
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
-
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?
-
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?
Спробуйте
-
-
-
carbonic maceration
Колумбія Монтебланко carbonic maceration
Манго, кокос, чорниця, карамель
від 495 грн. -