Руанда Кабаре анаеробна фільтр
388 грн.
Руанда Кабаре анаеробна фільтр
В наявності
Товар в дорозі
- Смак
- Ожина, персик, папайя, чорна смородина, квіти, вишня
- Обсмажка
- фільтр
- Кислотність
- ØØØØØООООО
- Гірчинка
- ØØØØОООООО
- Солодкість
- ØØØØØØØØОО
- Оцінка SCA
- 88.25
- Спосіб приготування
- крапельна кавоварка, пуровер, аеропрес, кемекс, френч-прес, турка, чашка, гейзер
388 грн.
loading...
Характеристики
- Зона
- Кабаре
- Спосіб обробки
- анаеробна ферментація
- Різновид
- червоний бурбон
- Збір врожаю
- березень - червень 2023 рік
- Висота зростання, м над рівнем моря
- 1750
- Оцінка Specialty Coffee Association
- 88.25
походження
Зона Kabare на сході Руанди, що є частиною кавового регіону Akagera. Територія характеризується помірним кліматом з порівняно невеликою кількістю опадів, родючим, багатим ґрунтом і висотністю понад 1500 м.н.р.м. Значна кількість місцевих плантацій знаходяться біля підніжжя найбільшого охоронюваного водно-болотного угіддя Центральної Африки – Національного парку Акагера.
Понад 95% вирощуваних тут різновидів - Bourbon. Акагера розташована на нижчій висоті,ніж інші 4 регіони, тому її кава має дещо нижчу кислотність. Однак він може похвалитися солодким ягідним і пряним профілем з насиченими квітковими нотами.
Akagera Coffee Project був заснований Egide Murindababisha в 2016 році. Це соціальне підприємство в районі Kayonza, яке крім вирощування та виробництва якісної кави, активно займається громадською діяльністю. АСР працюють із 1150 місцевимифермерами, що мають невеликі сімейні плантації (1-2 га) на висоті від 1450 до 2400м.н.р.м. Переважну частку кави становить різновид BM 139 – Bourbon Mayaguez. Нещодавно почали ще вирощувати RAB C15, який показав навіть більшу стійкість до хвороб.
Понад 95% вирощуваних тут різновидів - Bourbon. Акагера розташована на нижчій висоті,ніж інші 4 регіони, тому її кава має дещо нижчу кислотність. Однак він може похвалитися солодким ягідним і пряним профілем з насиченими квітковими нотами.
Akagera Coffee Project був заснований Egide Murindababisha в 2016 році. Це соціальне підприємство в районі Kayonza, яке крім вирощування та виробництва якісної кави, активно займається громадською діяльністю. АСР працюють із 1150 місцевимифермерами, що мають невеликі сімейні плантації (1-2 га) на висоті від 1450 до 2400м.н.р.м. Переважну частку кави становить різновид BM 139 – Bourbon Mayaguez. Нещодавно почали ще вирощувати RAB C15, який показав навіть більшу стійкість до хвороб.
Відповіді на популярні запитання
-
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
-
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
-
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
-
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
-
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?
-
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?
Рекомендуємо
-
BLACK FRIDAY
Гондурас Белла Віста анаеробна 72 год
Слива, рожевий виноград, вершки, ром
від 229.60 грн. -
-
-