Гондурас Белла Віста анаеробна 72 год
328 грн.
Гондурас Белла Віста анаеробна 72 год
В наявності
Товар в дорозі
- Смак
- Слива, рожевий виноград, вершки, ром
- Обсмажка
- фільтр
- Кислотність
- ØØØØØØОООО
- Гірчинка
- ØØØООООООО
- Солодкість
- ØØØØØØОООО
- Оцінка SCA
- 86.5
- Спосіб приготування
- френч-прес, аеропрес, чашка, крапельна кавоварка, гейзер, турка, пуровер, кемекс
328 грн.
loading...
ХАРАКТЕРИСТИКИ
- РЕГІОН
- КОПАН
- ДЕПАРТАМЕНТ
- ОКСІДЕНТЕ
- ФЕРМЕР
- OLIVERIO LÓPEZ LARA
- РІЗНОВИД
- ЧЕРВОНИЙ КАТУАІ-ЛЕМПІРА
- СПОСІБ ОБРОБКИ
- АНАЕРОБНА 72 ГОДИНИ
- ЗБІР ВРОЖАЮ
- ЛЮТИЙ-БЕРЕЗЕНЬ 2023
- ОЦІНКА SPECIALITY COFFEE ASSOSIATION
- 86.5
ПОХОДЖЕННЯ
Finca Bella Vista, що належить дону Oliverio López Lara, розташована в громаді Гуальме Коркін-Копан, приблизно за 10 кілометрів на південний схід від центру міста, на середній висоті 1450 метрів над рівнем моря. Завдяки режиму опадів, низькій температурі, родючості ґрунту та біорізноманіттю навколишнього середовища — ця територія має чудові умови для виробництва спешелті кави.
Ферма є родинною спадщиною, що вже понад 100 років обробляється сім'єю дона Оліверіо Лара. Назву Bella Vista плантація отримала завдяки мальовничим панорамам місцевості, що відкриваються з неї.
Bella Vista є одним із понад 200 виробничих партнерів кооперативу Aruco, який був заснований у 2006 році 14 фермерами з Коркіна. Компанія Aruco надає усім членам кооперативу технічну і грошову допомогу та забезпечує маркетинг зеленого зерна на міжнародному рівні. Такий підхід забезпечує високу продуктивність праці та екологічну стійкість у виробництві, а також сприяє всебічному розвитку сімей у регіоні. Крім того, Aruco підтримують місцеві освітні та суспільні проєкти, центри охорони здоров'я.
Кооператив має власну станцію обробки, оснащену модульними секціями для митої обробки та сушіння. У процесі ферментації використовується екологічне обладнання, яке мінімалізує споживання води, а гаряче повітря для просушування зерна отримують шляхом спалювання лушпиння кави у спеціальних печах.
ОБРОБКА NATURAL ANAEROBIC 72 ГОД
Вся кава ретельно відбирається вручну перед доставкою в центр збору. Потім ягоди розміщують в ємності, з яких повністю відкачують повітря. Процес ферментації в анаеробному середовищі триває 72 год. Після цього каву підсушують до тих пір, поки шкірка ягід не набуде вираженого темного кольору, а зерно повністю не відокремиться від висохлої м'якоті. Це можна визначити за характерним його постукуванням зерна в середині висохлої оболонки.
Сушка триває до тих пір, поки вологість зерна не досягне 12%. Потім ягоди збирають в мішки і зберігають так кілька місяців.
На останньому етапі — кава відправляється в халлер для видалення всіх верхніх шарів. Кінцевий продукт упаковується в джутові мішки із захистом GrainPro і відправляється на експорт.
Ферма є родинною спадщиною, що вже понад 100 років обробляється сім'єю дона Оліверіо Лара. Назву Bella Vista плантація отримала завдяки мальовничим панорамам місцевості, що відкриваються з неї.
Bella Vista є одним із понад 200 виробничих партнерів кооперативу Aruco, який був заснований у 2006 році 14 фермерами з Коркіна. Компанія Aruco надає усім членам кооперативу технічну і грошову допомогу та забезпечує маркетинг зеленого зерна на міжнародному рівні. Такий підхід забезпечує високу продуктивність праці та екологічну стійкість у виробництві, а також сприяє всебічному розвитку сімей у регіоні. Крім того, Aruco підтримують місцеві освітні та суспільні проєкти, центри охорони здоров'я.
Кооператив має власну станцію обробки, оснащену модульними секціями для митої обробки та сушіння. У процесі ферментації використовується екологічне обладнання, яке мінімалізує споживання води, а гаряче повітря для просушування зерна отримують шляхом спалювання лушпиння кави у спеціальних печах.
ОБРОБКА NATURAL ANAEROBIC 72 ГОД
Вся кава ретельно відбирається вручну перед доставкою в центр збору. Потім ягоди розміщують в ємності, з яких повністю відкачують повітря. Процес ферментації в анаеробному середовищі триває 72 год. Після цього каву підсушують до тих пір, поки шкірка ягід не набуде вираженого темного кольору, а зерно повністю не відокремиться від висохлої м'якоті. Це можна визначити за характерним його постукуванням зерна в середині висохлої оболонки.
Сушка триває до тих пір, поки вологість зерна не досягне 12%. Потім ягоди збирають в мішки і зберігають так кілька місяців.
На останньому етапі — кава відправляється в халлер для видалення всіх верхніх шарів. Кінцевий продукт упаковується в джутові мішки із захистом GrainPro і відправляється на експорт.
Спробуйте
-
-
naturra acetic 240 годин
Колумбія Ель Мірадо naturra acetic
Темна смородина, гранат, ігристе
465 грн. -
-