Руанда Кіято анаеробна фільтр
389 грн.
Руанда Кіято анаеробна фільтр
В наявності
Товар в дорозі
- Смак
- Тропічні фрукти, ківі, нектарин, квіти
- Обсмажка
- фільтр
- Кислотність
- ØØØØØООООО
- Гірчинка
- ØØØООООООО
- Солодкість
- ØØØØØØØØОО
- Оцінка SCA
- 87.25
- Спосіб приготування
- крапельна кавоварка, пуровер, аеропрес, кемекс, френч-прес, турка, чашка, гейзер
389 грн.
loading...
Характеристики
- Регіон
- Вестерн
- Кооператив
- Кіято
- Різновид
- червоний бурбон
- Спосіб обробки
- анаеробна
- Збір врожаю
- березень - червень 2023 рік
- Висота зростання, м над рівнем моря
- 1850-2200
- Оцінка Specialty Coffee Association
- 87.25
походження
Фермери Кооперативу CYATO володіють кавовими плантаціями навколо лісу NYUNGWE, котрий сприятливо позитивно впливає на вирощування кави не тільки через велику кількість бджіл, але й через те, що має багатий на чорний перегній грунт. У цьому регіоні також знаходиться озеро Ківу, яке забезпечує прохолодний та вологий клімат. Поєднання всіх цих факторів дає унікальну каву. Кава вирощується у фермерському кооперативі Абадатезука, 256 членів якого (50% жінки) вирощують каву на площі понад 110 га. Через велику висоту, достатню кількість опадів і постійну температуру цілий рік кава, що вирощується в цій місцевості, відома своїм смаком та якістю.
Станція митої обробки CYATO розпочала свою роботу в 2017 році, коли вона належала пану Фіделе, і компанія Tropic Coffee зрештою викупила її в 2019 році, і тепер вона знаходиться під його повним керуванням. Виробнича потужність підприємства становить понад 300 тонн ковової ягоди за сезон. Через прохолодну погоду сезон збирання врожаю продовжено до липня.
Сушіння кави у прохолодному кліматі, наприклад у лісі NYUNGWE, є одним із вирішальних факторів для виробництва високоякісної кави. Він надає кавовим зернам сильний кавовий смак та приємний аромат, а також збільшує термін зберігання кави. В CYATO є добре організовані групи фермерів, які обробляють цю плантацію навколо лісу і проходять ретельне навчання з питань кращого ведення сільського господарства, щоб допомогти зберегти комах-запилювачів та покращити виробництво кави.
В кооперативі CYATO не використовують жодних синтетичних добрив або пестицидів, щоб зберегти життя всіх цих комах, які діють як запилювачі кави, особливо бджіл та інших істот, які роблять свій внесок у якість, яку нам так потрібно отримати.
АНАЕРОБНА ОБРОБКА
Нещодавно на кооперативі запровадили спеціальну обробку натуральної кави, відому як «анаеробна ферментація». У цьому методі перед сушінням кави добре відсортована і випливша кава поміщається в закрите середовище (резервуар), де кава ферментується в безкисневому середовищі. У цьому резервуарі вони з'єднуються трубкою, щоб випускати газ, що утворюється у процесі ферментації. Бродіння може тривати від 24 годин до 48 годин та може бути збільшено до 72 годин, залежно від переважаючої погоди.
Станція митої обробки CYATO розпочала свою роботу в 2017 році, коли вона належала пану Фіделе, і компанія Tropic Coffee зрештою викупила її в 2019 році, і тепер вона знаходиться під його повним керуванням. Виробнича потужність підприємства становить понад 300 тонн ковової ягоди за сезон. Через прохолодну погоду сезон збирання врожаю продовжено до липня.
Сушіння кави у прохолодному кліматі, наприклад у лісі NYUNGWE, є одним із вирішальних факторів для виробництва високоякісної кави. Він надає кавовим зернам сильний кавовий смак та приємний аромат, а також збільшує термін зберігання кави. В CYATO є добре організовані групи фермерів, які обробляють цю плантацію навколо лісу і проходять ретельне навчання з питань кращого ведення сільського господарства, щоб допомогти зберегти комах-запилювачів та покращити виробництво кави.
В кооперативі CYATO не використовують жодних синтетичних добрив або пестицидів, щоб зберегти життя всіх цих комах, які діють як запилювачі кави, особливо бджіл та інших істот, які роблять свій внесок у якість, яку нам так потрібно отримати.
АНАЕРОБНА ОБРОБКА
Нещодавно на кооперативі запровадили спеціальну обробку натуральної кави, відому як «анаеробна ферментація». У цьому методі перед сушінням кави добре відсортована і випливша кава поміщається в закрите середовище (резервуар), де кава ферментується в безкисневому середовищі. У цьому резервуарі вони з'єднуються трубкою, щоб випускати газ, що утворюється у процесі ферментації. Бродіння може тривати від 24 годин до 48 годин та може бути збільшено до 72 годин, залежно від переважаючої погоди.
ВІДПОВІДІ НА ПОПУЛЯРНІ ЗАПИТАННЯ
-
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
-
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
-
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
-
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
-
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?
-
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?
Спробуйте
-
-
-
naturra acetic 240 годин
Колумбія Ель Мірадо naturra acetic
Темна смородина, гранат, ігристе
465 грн. -