- Модель
- F64 E NEW
- Тип жерновов
- Персик, черный чай, нектарин, миндаль
- Диаметр жерновов, мм
- сочная яблочная
- Мощность двтигателя, Вт
- продолжительное фруктовое
- Скорость вращения жерновов, об/мин
- округлое, компотное
- Вместимость бункера, кг
- Масса нетто, кг
- Габариты, мм
- Регион
- фрайханес
- Ферма
- Сан Виктор
- Фермер
- Алехандро Молина Лаенза
- Разновидность
- ПАЧЕ, БУРБОН, АНАКАфе 14
- Обработка
- натуральная, анаэрорбная ферментация 72 часа
- Сбор урожая
- январь-апрель 2021
- Высота произрастания
- 1400 метров над уровнем моря
- Оценка Specialty Coffee Association
- 85.75
Слідуючи за тенденціями на ринку споживання кави у США, управляючі поступово переформатували ферму на виробництво саме спешелті кави за рахунок відокремлення різних сортів та визначаючи контроль якості кави як основу всіх процесів.
В інфраструктуру San Victor входить мийна станція, яка обслуговує кілька кооперативів, дрібних фермерів і громаду Los Verdes Fraijanes. Тільки за рахунок об'єднання в рамках кооперативу дрібні фермери мають можливість представити свою каву на великому ринку для обсмажчиків і бариста у Європі, Азіїі та США, і тим самим створювати додану вартість для своїх сімей та громад.
Ферма San Victor розташована у муніципалітеті Fraijanes, департамент Guatemala. Регіон має багату кавову історію, яка налічує вже близько 200 років. Перші насадження кави у місцевості робили ще у 1825 році. В основному, це були варіації Бурбону та Сан Рамон, які і сьогодні залишаються широко популярні.
Ґрунти в районі ферми відносяться до супіщаних і мають у своєму складі свіжий вулканічний попіл, мул та глину. Також грунти багаті на Калій — важливий елемент у формуванні якісної чашки. Така комбінація складників робить землю надзвичайно родючою для вирощування кави.
Мікроклімат San Victor унікальний за рахунок того, що територію оточують 3 різні географічні точки — озера Amatitlan, Calderas та залив Los Pinos. Всі ці локації відповідають за створення погодних умов у місцевості шляхом обміну вологи та стрибків температури повітря. Вздовж західного кордону Департаменту протікає ріка Aguacapa, вздовж східного — ріка Blanco. У межах ферми San Victor протікають ріки Los Verdes та Aguacapa. Загалом, край відомий тим, що землі тут рясно збагачуються водою.
Господарі ферми постійно займаються інноваціями з генетикою сортів, щоб віднайти ідеальний баланс між якістю та виробництвом. Основні варіації, які культивують у регіоні — Bourbon (червоний та жовтий), Typica, Catuai (червоний та жовтий), Caturra, Pache, Catuaí (red and yellow). Меншою мірою вирощують — Geisha, Pacamara, Maragogype, Villa Sarchi, Venecía, Bourbon 300,
Maracaturra, Obata, Marsellesa.
Річний обсяг виробництва кави на фермі San Victor сягає близько 50 тис кенталів вишні або 10 тис кенталів пергаменту.
Вода у млині циркулює по колу, а після кількох використань утилізується у спеціальних резервуарах. На цьому етапі фермери контролюють баланс PH, що дозволяє повторно використовувати воду для зрошення земель. Патіо для сушіння кави викладені з цементу та бальдози — такий матеріал забезпечує довший процес сушіння пергаменту та дає можливість ретельніше контролювати якість. Після того, як вологість у зерні знижується з 55% до 10-12% каву зберігають на складі до моменту халінгу перед експортом.
Товары для удачного комплекта
-
Рекомендуємо
Ваги Brewista Smart Scale II
Электронные влагозащищенные весы с таймером для кофе Brewista Smart Scale II
3850 грн. -
Ваги Rhino Coffee Scale
Электронные весы с таймером для кофе Rhino Coffee Scale, 0,1-3000 грамм
1999 грн. -
Пітчер для молока Rhinowares Professional Milk Pitcher, 360 мл
Професійний пітчер для молока Rhinowares Professional Milk Pitcher з потовщеними стінками та мірною шкалою, 360 мл
690 грн. -
Пітчер для молока Rhinowares Professional Milk Pitcher, 600 мл
Професійний пітчер для молока Rhinowares Professional Milk Pitcher з потовщеними стінками та мірною шкалою, 600 мл
938 грн. -
Рекомендовано: 58,5 мм
Пуш-темпер Motta 58,5 мм
Новинка від Motta. Пуш-темпер із правильним діаметром 58,5 мм. Підходить для всіх кошиків кавомашин з діаметром групи ø 58 мм
1250 грн.1200 грн. -
Розрівнювач для кави Motta ø 58,5 мм чорний
Дистриб'ютор для швидкого та комфортного розрівнювання меленої кави, ø 58,5 мм
1570 грн.1419 грн. -
Рекомендуємо
Темпер Motta Competition 58,4 мм коричневий
Професійний темпер Motta Competition коричневого кольору з плоскою основою 58,4 мм
990 грн. -
Угловой коврик для темпера CORNER TAMPING MAT
Оригинальный угловой коврик для темпера CORNER TAMPING MAT изобретенный Полом Праттом
1049 грн.