Кофемолка Fiorenzato F64 E NEW | Гарантия | Низкая цена | BARISTA COFFEE ROASTERS
Добавлено в корзину
Оформить заказ

Смотрите также
от
IMG 6321
Кофемолка Fiorenzato F64 E NEW
18830 грн.

Кофемолка Fiorenzato F64 E NEW

Новинка
› Direct Trade
В наличии
Товар в дороге
Способ приготовления
френч-пресс
Диаметр жерновов:
64 мм
Мощность двигателя:
350 Вт
Вид жерновов:
плоские
18830 грн.


Технические характеристики
Модель
F64 E NEW
Тип жерновов
Персик, черный чай, нектарин, миндаль
Диаметр жерновов, мм
сочная яблочная
Мощность двтигателя, Вт
продолжительное фруктовое
Скорость вращения жерновов, об/мин
округлое, компотное
Вместимость бункера, кг
Масса нетто, кг
Габариты, мм
Характеристики
Регион
фрайханес
Ферма
Сан Виктор
Фермер
Алехандро Молина Лаенза
Разновидность
ПАЧЕ, БУРБОН, АНАКАфе 14
Обработка
натуральная, анаэрорбная ферментация 72 часа
Сбор урожая
январь-апрель 2021
Высота произрастания
1400 метров над уровнем моря
Оценка Specialty Coffee Association
85.75
Происхождение
свежеобжаренный кофе гватемала сан виктор
Історія компанії Gourmet Farms розпочинається у 1989 році, коли Доктор за освітою Raúl Molina — батько теперішнього Генерального менеджера Alejandro, поринув у кавову індустрію, заклавши основи ферми San Victor. "З часу заснування господарство витримало злети та падіння на ринку кави, хвилю захворюваності кавової іржі та інші виклики індустрії", — згадує Alejandro Molina.

Слідуючи за тенденціями на ринку споживання кави у США, управляючі поступово переформатували ферму на виробництво саме спешелті кави за рахунок відокремлення різних сортів та визначаючи контроль якості кави як основу всіх процесів.

В інфраструктуру San Victor входить мийна станція, яка обслуговує кілька кооперативів, дрібних фермерів і громаду Los Verdes Fraijanes. Тільки за рахунок об'єднання в рамках кооперативу дрібні фермери мають можливість представити свою каву на великому ринку для обсмажчиків і бариста у Європі, Азіїі та США, і тим самим створювати додану вартість для своїх сімей та громад.

Ферма San Victor розташована у муніципалітеті Fraijanes, департамент Guatemala. Регіон має багату кавову історію, яка налічує вже близько 200 років. Перші насадження кави у місцевості робили ще у 1825 році. В основному, це були варіації Бурбону та Сан Рамон, які і сьогодні залишаються широко популярні.

сан виктор спешелти кофе
За даними Національної кавової асоціації Anacafé ферма San Victor розташована на Плато Fraijanes, в осередку двох вулканів — Cerro Redondo та Pacaya. Останній, Pacaya Volcano, залишається на сьогодні діючим.

Ґрунти в районі ферми відносяться до супіщаних і мають у своєму складі свіжий вулканічний попіл, мул та глину. Також грунти багаті на Калій — важливий елемент у формуванні якісної чашки. Така комбінація складників робить землю надзвичайно родючою для вирощування кави.

Мікроклімат San Victor унікальний за рахунок того, що територію оточують 3 різні географічні точки — озера Amatitlan, Calderas та залив Los Pinos. Всі ці локації відповідають за створення погодних умов у місцевості шляхом обміну вологи та стрибків температури повітря. Вздовж західного кордону Департаменту протікає ріка Aguacapa, вздовж східного — ріка Blanco. У межах ферми San Victor протікають ріки Los Verdes та Aguacapa. Загалом, край відомий тим, що землі тут рясно збагачуються водою.
гватемала кофе в зернах
Річний обсяг опадів варіює в межах 1500-3000 мм. Основний дощовий сезон триває з травня по жовтень; часом дощить у лютому-березні. Температура повітря приємна і помірна протягом всього року, коливається у межах 12-26 °C.

Господарі ферми постійно займаються інноваціями з генетикою сортів, щоб віднайти ідеальний баланс між якістю та виробництвом. Основні варіації, які культивують у регіоні — Bourbon (червоний та жовтий), Typica, Catuai (червоний та жовтий), Caturra, Pache, Catuaí (red and yellow). Меншою мірою вирощують — Geisha, Pacamara, Maragogype, Villa Sarchi, Venecía, Bourbon 300,
Maracaturra, Obata, Marsellesa.

Річний обсяг виробництва кави на фермі San Victor сягає близько 50 тис кенталів вишні або 10 тис кенталів пергаменту.

Вода у млині циркулює по колу, а після кількох використань утилізується у спеціальних резервуарах. На цьому етапі фермери контролюють баланс PH, що дозволяє повторно використовувати воду для зрошення земель. Патіо для сушіння кави викладені з цементу та бальдози — такий матеріал забезпечує довший процес сушіння пергаменту та дає можливість ретельніше контролювати якість. Після того, як вологість у зерні знижується з 55% до 10-12% каву зберігають на складі до моменту халінгу перед експортом.

Товары для удачного комплекта