Кофемолка Fiorenzato F64 E NEW | Гарантия | Низкая цена | BARISTA COFFEE ROASTERS
IMG 6321
Кавомолка Fiorenzato F64 E NEW
25799 грн.

Кавомолка Fiorenzato F64 E NEW

В наявності
Товар в дорозі
Новинка
› Direct Trade
Спосіб приготування
френч-прес
Діаметр жорен:
64 мм
Потужність двигуна:
350 Вт
Вид жорен:
плоскі
25799 грн.
loading...


Технические характеристики
Модель
F64 E NEW
Тип жерновов
Персик, черный чай, нектарин, миндаль
Диаметр жерновов, мм
сочная яблочная
Мощность двтигателя, Вт
продолжительное фруктовое
Скорость вращения жерновов, об/мин
округлое, компотное
Вместимость бункера, кг
Масса нетто, кг
Габариты, мм
Характеристики
Регион
фрайханес
Ферма
Сан Виктор
Фермер
Алехандро Молина Лаенза
Разновидность
ПАЧЕ, БУРБОН, АНАКАфе 14
Обработка
натуральная, анаэрорбная ферментация 72 часа
Сбор урожая
январь-апрель 2021
Высота произрастания
1400 метров над уровнем моря
Оценка Specialty Coffee Association
85.75
Происхождение
свежеобжаренный кофе гватемала сан виктор
Історія компанії Gourmet Farms розпочинається у 1989 році, коли Доктор за освітою Raúl Molina — батько теперішнього Генерального менеджера Alejandro, поринув у кавову індустрію, заклавши основи ферми San Victor. "З часу заснування господарство витримало злети та падіння на ринку кави, хвилю захворюваності кавової іржі та інші виклики індустрії", — згадує Alejandro Molina.

Слідуючи за тенденціями на ринку споживання кави у США, управляючі поступово переформатували ферму на виробництво саме спешелті кави за рахунок відокремлення різних сортів та визначаючи контроль якості кави як основу всіх процесів.

В інфраструктуру San Victor входить мийна станція, яка обслуговує кілька кооперативів, дрібних фермерів і громаду Los Verdes Fraijanes. Тільки за рахунок об'єднання в рамках кооперативу дрібні фермери мають можливість представити свою каву на великому ринку для обсмажчиків і бариста у Європі, Азіїі та США, і тим самим створювати додану вартість для своїх сімей та громад.

Ферма San Victor розташована у муніципалітеті Fraijanes, департамент Guatemala. Регіон має багату кавову історію, яка налічує вже близько 200 років. Перші насадження кави у місцевості робили ще у 1825 році. В основному, це були варіації Бурбону та Сан Рамон, які і сьогодні залишаються широко популярні.

сан виктор спешелти кофе
За даними Національної кавової асоціації Anacafé ферма San Victor розташована на Плато Fraijanes, в осередку двох вулканів — Cerro Redondo та Pacaya. Останній, Pacaya Volcano, залишається на сьогодні діючим.

Ґрунти в районі ферми відносяться до супіщаних і мають у своєму складі свіжий вулканічний попіл, мул та глину. Також грунти багаті на Калій — важливий елемент у формуванні якісної чашки. Така комбінація складників робить землю надзвичайно родючою для вирощування кави.

Мікроклімат San Victor унікальний за рахунок того, що територію оточують 3 різні географічні точки — озера Amatitlan, Calderas та залив Los Pinos. Всі ці локації відповідають за створення погодних умов у місцевості шляхом обміну вологи та стрибків температури повітря. Вздовж західного кордону Департаменту протікає ріка Aguacapa, вздовж східного — ріка Blanco. У межах ферми San Victor протікають ріки Los Verdes та Aguacapa. Загалом, край відомий тим, що землі тут рясно збагачуються водою.
гватемала кофе в зернах
Річний обсяг опадів варіює в межах 1500-3000 мм. Основний дощовий сезон триває з травня по жовтень; часом дощить у лютому-березні. Температура повітря приємна і помірна протягом всього року, коливається у межах 12-26 °C.

Господарі ферми постійно займаються інноваціями з генетикою сортів, щоб віднайти ідеальний баланс між якістю та виробництвом. Основні варіації, які культивують у регіоні — Bourbon (червоний та жовтий), Typica, Catuai (червоний та жовтий), Caturra, Pache, Catuaí (red and yellow). Меншою мірою вирощують — Geisha, Pacamara, Maragogype, Villa Sarchi, Venecía, Bourbon 300,
Maracaturra, Obata, Marsellesa.

Річний обсяг виробництва кави на фермі San Victor сягає близько 50 тис кенталів вишні або 10 тис кенталів пергаменту.

Вода у млині циркулює по колу, а після кількох використань утилізується у спеціальних резервуарах. На цьому етапі фермери контролюють баланс PH, що дозволяє повторно використовувати воду для зрошення земель. Патіо для сушіння кави викладені з цементу та бальдози — такий матеріал забезпечує довший процес сушіння пергаменту та дає можливість ретельніше контролювати якість. Після того, як вологість у зерні знижується з 55% до 10-12% каву зберігають на складі до моменту халінгу перед експортом.

Товары для удачного комплекта

  • Рекомендуємо
    Ваги Brewista Smart Scale II

    Ваги Brewista Smart Scale II

    Электронные влагозащищенные весы с таймером для кофе Brewista Smart Scale II

    3850 грн.
  • Ваги Rhino Coffee Scale

    Ваги Rhino Coffee Scale

    Электронные весы с таймером для кофе Rhino Coffee Scale, 0,1-3000 грамм

    1999 грн.
  • Пітчер для молока Rhinowares Professional Milk Pitcher, 360 мл

    Пітчер для молока Rhinowares Professional Milk Pitcher, 360 мл

    Професійний пітчер для молока Rhinowares Professional Milk Pitcher з потовщеними стінками та мірною шкалою, 360 мл

    690 грн.
  • Пітчер для молока Rhinowares Professional Milk Pitcher, 600 мл

    Пітчер для молока Rhinowares Professional Milk Pitcher, 600 мл

    Професійний пітчер для молока Rhinowares Professional Milk Pitcher з потовщеними стінками та мірною шкалою, 600 мл

    938 грн.
  • Рекомендовано: 58,5 мм
    Пуш-темпер Motta 58,5 мм

    Пуш-темпер Motta 58,5 мм

    Новинка від Motta. Пуш-темпер із правильним діаметром 58,5 мм. Підходить для всіх кошиків кавомашин з діаметром групи ø 58 мм

    1250 грн.
    1200 грн.
  • Розрівнювач для кави Motta ø 58,5 мм чорний

    Розрівнювач для кави Motta ø 58,5 мм чорний

    Дистриб'ютор для швидкого та комфортного розрівнювання меленої кави, ø 58,5 мм

    1570 грн.
    1419 грн.
  • Рекомендуємо
    Темпер Motta Competition 58,4 мм коричневий

    Темпер Motta Competition 58,4 мм коричневий

    Професійний темпер Motta Competition коричневого кольору з плоскою основою 58,4 мм

    990 грн.
  • Угловой коврик для темпера CORNER TAMPING MAT

    Угловой коврик для темпера CORNER TAMPING MAT

    Оригинальный угловой коврик для темпера CORNER TAMPING MAT изобретенный Полом Праттом

    1049 грн.