Кава Колумбія Гвадалахара свіжообсмажена в зернах від Barista Coffee Roasters
Свжообсмажена кава Колумбя Гвадалахара в зернах вд BARISTA UA
Колумбія Гвадалахара
299 грн.

Колумбія Гвадалахара

В наявності
Товар в дороге
Смак
Зелений чай, карамель, жовта черешня, яблуко
Обсмажка
фільтр
Кислотність
ØØØØØØОООО
Гірчинка
ØØØООООООО
Солодкість
ØØØØØØОООО
Оцінка SCA
85.75
Спосіб приготування
крапельна кавоварка, пуровер, аеропрес, кемекс, френч-прес, турка, чашка, гейзер
299 грн.
loading...
Характеристики
Регіон
Уіла
Спосіб обробки
мита
Різновид
рожевий бурбон
Збір врожаю
жовтень 2022 - січень 2023
Висота зростання, м над рівнем моря
1550
Оцінка Specialty Coffee Association
85.75
походження
Ферма Гвадалахара розташована в громаді Ель Месон в муніципалітеті Гарсон, Уіла — найбільшому регіоні виробництва кави в Колумбії. Регіон Уіла розташований поблизу найвищого вулкана Колумбії — Невадо-дель-Уіла. Гірська місцевість забезпечує родючі вулканічні ґрунти та великі висоти з великими коливаннями температури вдень і вночі. Більшість ферм в регіоні невеликі 1-3 га, переважно вони мають власні переробні потужності, як мокрі млини, де каву переробляють, ферментують і промивають, так і приміщення для сушіння кави. 

Рожевий Бурбон — це щось середнє між Жовтим і Червоним Бурбоном, виведений кавовими фермерами навколо Уіли. Він має більшу стійкість до листової іржі, ніж жовтий або червоний сорт, і може похвалитися пряно-жасминовими нотами та відтінком карамелі в чашці.
Відповіді на популярні запитання
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?

Рекомендуємо