Колумбія Гвадалахара
299 грн.
Колумбія Гвадалахара
В наявності
Товар в дороге
- Смак
- Зелений чай, карамель, жовта черешня, яблуко
- Обсмажка
- фільтр
- Кислотність
- ØØØØØØОООО
- Гірчинка
- ØØØООООООО
- Солодкість
- ØØØØØØОООО
- Оцінка SCA
- 85.75
- Спосіб приготування
- крапельна кавоварка, пуровер, аеропрес, кемекс, френч-прес, турка, чашка, гейзер
299 грн.
loading...
Характеристики
- Регіон
- Уіла
- Спосіб обробки
- мита
- Різновид
- рожевий бурбон
- Збір врожаю
- жовтень 2022 - січень 2023
- Висота зростання, м над рівнем моря
- 1550
- Оцінка Specialty Coffee Association
- 85.75
походження
Ферма Гвадалахара розташована в громаді Ель Месон в муніципалітеті Гарсон, Уіла — найбільшому регіоні виробництва кави в Колумбії. Регіон Уіла розташований поблизу найвищого вулкана Колумбії — Невадо-дель-Уіла. Гірська місцевість забезпечує родючі вулканічні ґрунти та великі висоти з великими коливаннями температури вдень і вночі. Більшість ферм в регіоні невеликі 1-3 га, переважно вони мають власні переробні потужності, як мокрі млини, де каву переробляють, ферментують і промивають, так і приміщення для сушіння кави.
Рожевий Бурбон — це щось середнє між Жовтим і Червоним Бурбоном, виведений кавовими фермерами навколо Уіли. Він має більшу стійкість до листової іржі, ніж жовтий або червоний сорт, і може похвалитися пряно-жасминовими нотами та відтінком карамелі в чашці.
Рожевий Бурбон — це щось середнє між Жовтим і Червоним Бурбоном, виведений кавовими фермерами навколо Уіли. Він має більшу стійкість до листової іржі, ніж жовтий або червоний сорт, і може похвалитися пряно-жасминовими нотами та відтінком карамелі в чашці.
Відповіді на популярні запитання
-
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
-
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
-
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
-
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
-
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?
-
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?