Ефіопія Адорсі Gr 1 мита фільтр
388 грн.
Ефіопія Адорсі Gr 1 мита фільтр
В наявності
Товар в дорозі
- Смак
- Апельсин, малина, персик
- Обсмажка
- фільтр
- Кислотність
- ØØØØØØОООО
- Гірчинка
- ØØОООООООО
- Солодкість
- ØØØØØØØØОО
- Оцінка SCA
- 86.5
- Спосіб приготування
- крапельна кавоварка, пуровер, аеропрес, кемекс, френч-прес, турка, чашка
388 грн.
loading...
Характеристики
- Округ / муніципалітет
- Іргачіфе / Аріча
- Станція обробки
- Адорсі
- Спосіб обробки
- мита
- Збір врожаю
- жовтень 22 - січень 23
- Висота зростання, м над рівнем моря
- 1900-2100
- Оцінка Specialty Coffee Association
- 86.5
походження
Це зерно походить з округу Іргачіфе (Yirgachefe) на південному заході Ефіопії. Yirgachefe славиться однією з найбільш якісних кав у світі, що досягається завдяки теплому тропічному клімату, родючим ґрунтам та значній висотності. Плантації тут знаходяться на висоті від 2000 м.н.р.м. Така висотність кваліфікує каву Yirgacheffe як Strictly High Grown (SHG) / Strictly Hard Bean (SHB). Це означає, що ягоди дозрівають повільніше, забезпечуючи додатковий час дерева для доставки живильних речовин до збільшення та розвитку яскравих смаків. Багаторічна історія та традиції місцевих фермерів дозволяють вирощувати каву природним шляхом без додавання хімічних добрив, що робить її органічною та екологічно чистою.
Cтанція обробки Adorsi була заснована в одноіменному селі в окрузі Shakiso у 2018 році трейдинговою компанією Testi. Станція знаходиться на висоті 1900 -2100 м.н.р.м. і обслуговує близько 800 фермерів в регіоні.
МИТА ОБРОБКА
Основна мета методу полягає в очищенні зерна від м'якоті одразу після збору врожаю. Через 6-8 годин після збору ягоди очищуються і проходять 36-48 годин ферментації в резервуарах. Далі каву промивають, і очищають від м'якоті. Потім зерно висушують на африканських ліжках під параболічними тіньовими сітками поки вміст вологості становитиме 12 %. В середньому цей процес триває 5-7 днів.
Зерно зберігається у парчменті від одного до двох місяців. Перед відправкою на експорт його очищають за допомогою халлеру.
Cтанція обробки Adorsi була заснована в одноіменному селі в окрузі Shakiso у 2018 році трейдинговою компанією Testi. Станція знаходиться на висоті 1900 -2100 м.н.р.м. і обслуговує близько 800 фермерів в регіоні.
МИТА ОБРОБКА
Основна мета методу полягає в очищенні зерна від м'якоті одразу після збору врожаю. Через 6-8 годин після збору ягоди очищуються і проходять 36-48 годин ферментації в резервуарах. Далі каву промивають, і очищають від м'якоті. Потім зерно висушують на африканських ліжках під параболічними тіньовими сітками поки вміст вологості становитиме 12 %. В середньому цей процес триває 5-7 днів.
Зерно зберігається у парчменті від одного до двох місяців. Перед відправкою на експорт його очищають за допомогою халлеру.
Відповіді на популярні запитання
-
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
-
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
-
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
-
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
-
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?
-
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?
Рекомендуємо
-
-
-
-
BLACK FRIDAY
Руанда Акагера хані фільтр
Чайна троянда, білий виноград, тропічні фрукти, віскі
від 302.40 грн.