Колумбія Ель Мірадо анаеробна + полуниця
569 грн.
Колумбія Ель Мірадо анаеробна + полуниця
В наявності
Товар в дорозі
- Смак
- Полуниця, груша, мандарин
- Обсмажка
- фільтр
- Кислотність
- ØØØØØØООО
- Гірчинка
- ØØØООООООО
- Солодкість
- ØØØØØØØØОО
- Оцінка SCA
- 88.5
- Спосіб приготування
- крапельна кавоварка, пуровер, аеропрес, кемекс, френч-прес, турка, чашка
569 грн.
loading...
Характеристики
- Ферма
- Ель Мірадо
- Спосіб обробки
- анаеробна ферментація з додаванням полуниці
- Різновид
- катіоп
- Фермер
- Елкін Гузман
- Збір врожаю
- 2022-2023 рік
- Висота зростання, м над рівнем моря
- 1550-1750
- Оцінка Specialty Coffee Association
- 88
походження
Родина Елкіна Гузмана понад 70 років займається виробництвом кави в регіоні Ель Мірадо (El Mirador). Останні 12 років вони Гузман приділив експериментальним технологіям обробки.
АНАЕРОБНА ФЕРМЕНТАЦІЯ З ПОЛУНИЦЕЮ
Кавову вишню складають у резервуари без доступа кисню на 60 годин, де починається ферментація з активізацією мікроорганізмів та вивільненням CO2. Після чого додають закваску, яку попередньо підготували на основі кави з полуницею, у співвідношенні 10 літрів на бочку та залишають на 270 годин.
Після 330 годин каву виймають з бочки та переміщують у зону сушки, де їх кінцева вологість буде складати від 10,5 до 11%. Потім ягоди збирають в мішки і зберігають так кілька місяців. На останньому етапі - кава відправляється в халлер для видалення всіх верхніх шарів. Кінцевий продукт упаковується в джутові мішки із захистом GrainPro і відправляється на експорт.
АНАЕРОБНА ФЕРМЕНТАЦІЯ З ПОЛУНИЦЕЮ
Кавову вишню складають у резервуари без доступа кисню на 60 годин, де починається ферментація з активізацією мікроорганізмів та вивільненням CO2. Після чого додають закваску, яку попередньо підготували на основі кави з полуницею, у співвідношенні 10 літрів на бочку та залишають на 270 годин.
Після 330 годин каву виймають з бочки та переміщують у зону сушки, де їх кінцева вологість буде складати від 10,5 до 11%. Потім ягоди збирають в мішки і зберігають так кілька місяців. На останньому етапі - кава відправляється в халлер для видалення всіх верхніх шарів. Кінцевий продукт упаковується в джутові мішки із захистом GrainPro і відправляється на експорт.
Відповіді на популярні запитання
-
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
-
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
-
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
-
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
-
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?
-
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?
Рекомендуємо
-
-
naturra acetic 240 годин
Колумбія Ель Мірадо naturra acetic
Темна смородина, гранат, ігристе
465 грн. -
-
carbonic maceration
Колумбія Монтебланко carbonic maceration
Манго, кокос, чорниця, карамель
від 495 грн.