Кава Колумбія Ель Мірадо анаеробна свіжообсмажена в зернах від Barista Coffee Roasters
Свжообсмажена кава Колумбя Ель Мрадо ферментаця  полуниця вд barista ua
Колумбія Ель Мірадо анаеробна + полуниця
488 грн.

Колумбія Ель Мірадо анаеробна + полуниця

В наявності
Товар в дороге
Смак
Полуниця, тропічні фрукти, мармелад, ігристе
Обсмажка
фільтр
Кислотність
ØØØØØØООО
Гірчинка
ØØØООООООО
Солодкість
ØØØØØØØØОО
Оцінка SCA
88
Спосіб приготування
крапельна кавоварка, пуровер, аеропрес, кемекс, френч-прес, турка, чашка
488 грн.
Характеристики
Ферма
Ель Мірадо
Спосіб обробки
анаеробна ферментація з додаванням полуниці
Різновид
катіоп
Фермер
Елкін Гузман
Збір врожаю
2022-2023 рік
Висота зростання, м над рівнем моря
1550-1750
Оцінка Specialty Coffee Association
88
походження
ColombiaEl-MiradorElkin-Guzman27-scaled
Родина Елкіна Гузмана понад 70 років займається виробництвом кави в регіоні Ель Мірадо (El Mirador). Останні 12 років вони Гузман приділив еспрериметальним технологіям обробки.

АНАЕРОБНА ФЕРМЕНТАЦІЯ З ПОЛУНИЦЕЮ

Кавову вишню складають у резервуари без доступа кисню на 60 годин, де починається ферментація з активізацією мікроорганізмів та вивільненням CO2. Після чого додають закваску, яку попередньо підготували на основі кави з полуницею, у співвідношенні 10 літрів на бочку та залишають на 270 годин.

Після 330 годин каву виймають з бочки та переміщують у зону сушки, де їх кінцева вологість буде складати від 10,5 до 11%. Потім ягоди збирають в мішки і зберігають так кілька місяців. На останньому етапі - кава відправляється в халлер для видалення всіх верхніх шарів. Кінцевий продукт упаковується в джутові мішки із захистом GrainPro і відправляється на експорт.
Відповіді на популярні запитання
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?

Соседние товары