Химия Otimal Pro для молочных систем кофемашин | В наличии | Barista Coffee Roasters
Купить химию для молочных систем  0 5 л в интернет-магазине Barista ua по доступной цене с доставкой по Харькову и Украине
Рідка хімія OPTIMAL для молочних систем
99 грн.
115 грн.

Рідка хімія OPTIMAL для молочних систем

В наявності
Товар в дороге
99 грн.
115 грн.
loading...

Об'єм: 0,5 л | 1 л

Професійний концентрований рідкий засіб "OPTIMAL" призначений для очищення молочних систем професійних еспресо-машин. Засіб призначений як для генерального чищення всіх типів кавових машин у сервісному центрі, так і для щоденного використання бариста наприкінці робочого дня закладу.

Варіанти фасування:

1 літр - 66-133 доз (мірна кришка додається в комплекті)
0,5 літра – 33-66 доз (мірна кришка додається в комплекті)

Объем: 0,5 л

Профессиональное концентрированное жидкое средство «OPTIMAL» предназначено для очистки молочных систем профессиональных эспрессо-машин. Средство предназначено как для генеральной чистки всех типов кофемашин в сервисном центре, так и для ежедневного использования бариста в конце рабочего дня заведения.

Варианты фасовки:
1 литр — 66-133 доз (мерная крышка прилагается в комплекте)
0,5 литра — 33-66 доз (мерная крышка прилагается в комплекте)

Способи застосування
  1. 1
    Очищення стімера (паровика) професійних еспресо-машин рожкового типу.
  2. 2
    Очищення капучинатора розчином води та рідкого концентрату.
Властивості
  1. 1
    Видаляє запечені залишки молока на стімері або капучинаторі.
  2. 2
    Збільшує термін справної роботи обладнання, а також не шкодить деталям техніки.
  3. 3
    Спрощує процес систематизації вашого бізнесу завдяки простоті використання
  4. 4
    Безпечний для людини: у складі концентрату не має фосфатів та їдких речовин
  5. 5
    Завдяки повному очищенню вашого обладнання від молочних залишків, приготовлена вами кава з молоком завжди буде без сторонніх відтінків горілих у смаку. І головне запобігатиме поширенню шкідливих мікроорганізмів у молочних системах кофемашин.
Як чистити стімер
  1. 1
    Розведіть 20 мл засобу в 200 мл води та налийте його в пітчер
  2. 2
    Опустіть паровик у пітчер і рівномірними паузами по 15-20 з подавайте пару. Повторюйте процедуру доти, доки паровик не стане чистим (3-5 разів)
  3. 3
    Очистіть пітчер чистою проточною водою. Помістіть стімер у пітчер з водою і подайте пар на 15 с
Як чистити капучінатор
  1. 1
    Розведіть 20-40 мл засобу в 500 мл води у контейнері для молока
  2. 2
    Вставте контейнер із засобом у кавоварку
  3. 3
    Пропустіть засіб через спінювач молока на програмі "збивання молока" (або його аналогу)
  4. 4
    Пропустіть 1 л чистої води

Рекомендуємо