Колумбія Ла Лома CARBONIC MACERATION в дріп-пакетах
38 грн.
Колумбія Ла Лома CARBONIC MACERATION в дріп-пакетах
В наявності
Товар в дорозі
- Смак
- Кавун, ром, іриска
- Обсмажка
- фільтр
- Кислотність
- ØØØØØØООО
- Гірчинка
- ØØØООООООО
- Солодкість
- ØØØØØØØØØО
- Оцінка SCA
- 88
38 грн.
loading...
Характеристики
- Ферма
- Ла Лома
- Спосіб обробки
- CARBONIC MACERATION
- Різновид
- CATURRA, BOURBON
- Фермер
- RODRIGO SANCHEZ
- Збір врожаю
- ЖОВТЕНЬ - ГРУДЕНЬ 2023 РІК
- Висота зростання, м над рівнем моря
- 1650
- Оцінка Specialty Coffee Association
- 88
походження
Ферма La Loma розташована в селі Агуа-Негра, муніципалітет Піталіто, на висоті 1650 мнад рівнем моря.
La Loma — це сімейне господарство, яким керує Родріго Санчес Валенсія, продовжуючи традиції, що започаткував його дідусь. На площі 12 га він культивує такі різновиди, як Caturra, Variedad Colombia, Pink Bourbon, Pacamara, Laurina та Gesha. Родріго придбав ферму в 2011 році, щоб експерементувати з обробками та проводити кавові дослідження. Caturra та Bourbon були висаджені на фермі в рамках експерементальної програми.
МИТА ОБРОБКА CARBONIC MACERATION
Після промивання та депульпації кавові вишні поміщаються в пластикові бочки для бродіння протягом 70 годин з ін’єкцією CO2. Це допомагає покращити солодкість кави структуру кінцевого напою, окрім посилення фруктових нот кави, зміни на цій першій стадії є більш ферментативними.
Далі вишні проходять процес депульпації та повторно поміщаються в бочки з власним соком, багатим на цукри та мікроорганізми, що посилюють бродіння. Ємкості герметично накривають на 70-94 год, під час яких мікроорганізми починають метаболізувати цукрові ланцюги слизу, розвиваючи кращі ароматичні властивості та кислотність. У ємкості додатково вводиться CO2, який витісняє кисень, наявний у бочках, що призводить до утворення середовища мацерації. Загальний час ферментації буде від 140до 188 годин. Наступний крок - очищення від залишків муселяжу з наступною просушкою 18-22 дні. На останньому етапі - кава відправляється в халлер для видалення всіх верхніх шарів. Кінцевий продукт упаковується у вакуумні мішки і відправляється на експорт.
La Loma — це сімейне господарство, яким керує Родріго Санчес Валенсія, продовжуючи традиції, що започаткував його дідусь. На площі 12 га він культивує такі різновиди, як Caturra, Variedad Colombia, Pink Bourbon, Pacamara, Laurina та Gesha. Родріго придбав ферму в 2011 році, щоб експерементувати з обробками та проводити кавові дослідження. Caturra та Bourbon були висаджені на фермі в рамках експерементальної програми.
МИТА ОБРОБКА CARBONIC MACERATION
Після промивання та депульпації кавові вишні поміщаються в пластикові бочки для бродіння протягом 70 годин з ін’єкцією CO2. Це допомагає покращити солодкість кави структуру кінцевого напою, окрім посилення фруктових нот кави, зміни на цій першій стадії є більш ферментативними.
Далі вишні проходять процес депульпації та повторно поміщаються в бочки з власним соком, багатим на цукри та мікроорганізми, що посилюють бродіння. Ємкості герметично накривають на 70-94 год, під час яких мікроорганізми починають метаболізувати цукрові ланцюги слизу, розвиваючи кращі ароматичні властивості та кислотність. У ємкості додатково вводиться CO2, який витісняє кисень, наявний у бочках, що призводить до утворення середовища мацерації. Загальний час ферментації буде від 140до 188 годин. Наступний крок - очищення від залишків муселяжу з наступною просушкою 18-22 дні. На останньому етапі - кава відправляється в халлер для видалення всіх верхніх шарів. Кінцевий продукт упаковується у вакуумні мішки і відправляється на експорт.
Відповіді на популярні запитання
-
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
-
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
-
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
-
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
-
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?
-
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?
Спробуйте
-
-
-
naturra acetic
Колумбія Ель Мірадо naturra acetic в дріп-пакетах
Темна смородина, гранат, ігристе
від 35 грн. -
Новинка
Руанда Акагера хані в дріп-пакетах
Чайна троянда, білий виноград, тропічні фрукти, віскі
від 28 грн.