Кава Колумбія Ла Лома натура свіжообсмажена в дріп пакетах від Barista Coffee Roasters
Кава в дрп-пакетах - Колумбя Ла Лома carbonic vaceration
Колумбія Ла Лома CARBONIC MACERATION в дріп-пакетах
38 грн.

Колумбія Ла Лома CARBONIC MACERATION в дріп-пакетах

В наявності
Товар в дорозі
Смак
Кавун, ром, іриска
Обсмажка
фільтр
Кислотність
ØØØØØØООО
Гірчинка
ØØØООООООО
Солодкість
ØØØØØØØØØО
Оцінка SCA
88
38 грн.
loading...
Характеристики
Ферма
Ла Лома
Спосіб обробки
CARBONIC MACERATION
Різновид
CATURRA, BOURBON
Фермер
RODRIGO SANCHEZ
Збір врожаю
ЖОВТЕНЬ - ГРУДЕНЬ 2023 РІК
Висота зростання, м над рівнем моря
1650
Оцінка Specialty Coffee Association
88
походження
Capture-decran-2021-02-11-a-10 37 29-1-1536x848
Ферма La Loma розташована в селі Агуа-Негра, муніципалітет Піталіто, на висоті 1650 мнад рівнем моря.

La Loma — це сімейне господарство, яким керує Родріго Санчес Валенсія, продовжуючи традиції, що започаткував його дідусь. На площі 12 га він культивує такі різновиди, як Caturra, Variedad Colombia, Pink Bourbon, Pacamara, Laurina та Gesha. Родріго придбав ферму в 2011 році, щоб експерементувати з обробками та проводити кавові дослідження. Caturra та Bourbon були висаджені на фермі в рамках експерементальної програми. 

МИТА ОБРОБКА CARBONIC MACERATION

Після промивання та депульпації кавові вишні поміщаються в пластикові бочки для бродіння протягом 70 годин з ін’єкцією CO2. Це допомагає покращити солодкість кави структуру кінцевого напою, окрім посилення фруктових нот кави, зміни на цій першій стадії є більш ферментативними.

Далі вишні проходять процес депульпації та повторно поміщаються в бочки з власним соком, багатим на цукри та мікроорганізми, що посилюють бродіння. Ємкості герметично накривають на 70-94 год, під час яких мікроорганізми починають метаболізувати цукрові ланцюги слизу, розвиваючи кращі ароматичні властивості та кислотність. У ємкості додатково вводиться CO2, який витісняє кисень, наявний у бочках, що призводить до утворення середовища мацерації. Загальний час ферментації буде від 140до 188 годин. Наступний крок - очищення від залишків муселяжу з наступною просушкою 18-22 дні. На останньому етапі - кава відправляється в халлер для видалення всіх верхніх шарів. Кінцевий продукт упаковується у вакуумні мішки і відправляється на експорт.
Відповіді на популярні запитання
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?

Спробуйте

  • Direct Trade - Barista Coffee Roasters
    Direct Trade - Barista Coffee Roasters
    Ефіопія Адорсі в дріп-пакетах

    Ефіопія Адорсі в дріп-пакетах

    Апельсин, малина, персик

    від 30 грн.
  • Новинка
    Direct Trade - Barista Coffee Roasters
    Direct Trade - Barista Coffee Roasters
    Кенія Гітугу в дріп-пакетах

    Кенія Гітугу в дріп-пакетах

    Малиновий джем, вишня, лимонний тарт

    від 30 грн.
  • naturra acetic
    Direct Trade - Barista Coffee Roasters
    Direct Trade - Barista Coffee Roasters
    Колумбія Ель Мірадо naturra acetic в дріп-пакетах

    Колумбія Ель Мірадо naturra acetic в дріп-пакетах

    Темна смородина, гранат, ігристе

    від 35 грн.
  • Новинка
    Direct Trade - Barista Coffee Roasters
    Direct Trade - Barista Coffee Roasters
    Руанда Акагера хані в дріп-пакетах

    Руанда Акагера хані в дріп-пакетах

    Чайна троянда, білий виноград, тропічні фрукти, віскі

    від 28 грн.