Кава Колумбія Ель Мірадо анаеробна свіжообсмажена в дріп пакетах від Barista Coffee Roasters
Свжообсмажена кава в дрп пакетах Колумбя Ель Мрадо ацетк з безкоштовною доставкою по Укран
Колумбія Ель Мірадо naturra acetic в дріп-пакетах
35 грн.

Колумбія Ель Мірадо naturra acetic в дріп-пакетах

В наявності
Товар в дороге
Смак
Темна смородина, гранат, ігристе
Обсмажка
фільтр
Кислотність
ØØØØØØООО
Гірчинка
ØØØООООООО
Солодкість
ØØØØØØØØОО
Оцінка SCA
88
35 грн.
loading...
Характеристики
Ферма
Ель Мірадо
Спосіб обробки
анаеробна 240 годин Naturra Acetic
Різновид
табі
Фермер
Елкін Гузман
Збір врожаю
2023 рік
Висота зростання, м над рівнем моря
1550-1750
Оцінка Specialty Coffee Association
88
походження
ColombiaEl-MiradorElkin-Guzman27-scaled
Родина Елкіна Гузмана понад 70 років займається виробництвом кави в регіоні Ель Мірадо (El Mirador). Останні 12 років вони Гузман приділив еспрериметальним технологіям обробки.

АНАЕРОБНА ФЕРМЕНТАЦІЯ З ПОЛУНИЦЕЮ

Кавову вишню складають у резервуари без доступа кисню на 60 годин, де починається ферментація з активізацією мікроорганізмів та вивільненням CO2. Після чого додають закваску, яку попередньо підготували на основі кави з полуницею, у співвідношенні 10 літрів на бочку та залишають на 270 годин.

Після 330 годин каву виймають з бочки та переміщують у зону сушки, де їх кінцева вологість буде складати від 10,5 до 11%. Потім ягоди збирають в мішки і зберігають так кілька місяців. На останньому етапі - кава відправляється в халлер для видалення всіх верхніх шарів. Кінцевий продукт упаковується в джутові мішки із захистом GrainPro і відправляється на експорт.
Відповіді на популярні запитання
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?

Рекомендуємо