Коулмбія Санта Моніка DIEGO HORTA
415 грн.
Коулмбія Санта Моніка DIEGO HORTA
В наявності
Товар в дорозі
- Смак
- Рожевий персик, яблучний сидр, ваніль, ром
- Обсмажка
- фільтр
- Кислотність
- ØØØØØØОООО
- Гірчинка
- ØØØООООООО
- Солодкість
- ØØØØØØØØØО
- Оцінка SCA
- 87
- Спосіб приготування
- крапельна кавоварка, пуровер, аеропрес, кемекс, френч-прес, турка, чашка, гейзер
415 грн.
loading...
Характеристики
- Регіон
- Уіла
- Муніципалітет
- Санта Марія
- Спосіб обробки
- натуральний
- Різновид
- кастільо, колубмія
- Збір врожаю
- 2024-2025 рік
- Оцінка Specialty Coffee Association
- 87
походження
Ця кава надходить із різних ферм у муніципалітеті Santa Maria на заході регіону Huila, найбільшого району з вирощування кави в країні. Він розташований поблизу найвищого вулкана в Колумбії - Nevado del Huila. Гірський рельєф забезпечує родючі вулканічні ґрунти та високі висоти з великими коливаннями температури між днем і ніччю. Це уповільнює дозрівання ягід, що призводить до надзвичайно насичених, солодких і складних смаків у чашці.
Завдяки цьому Huila відома у всьому світі якістю своєї кави. Цей регіон регулярно виробляє лоти, які перемагають у конкурсі Cup of Excellence. А в 2013 році він отримав статус захищеного географічного найменування.Більшість ферм у цьому регіоні невеликі, приблизно 1-3 га. Переважно вони мають власні виробничі потужності: як митої обробки кави, де каву обробляють, ферментують і миють, так і місця для сушіння кави.
2013 році Дієго та його сім'я почали виробляти високоякісну каву. Після закінчення школи він вирішив зосередитися на каві, усвідомлюючи потребу у стабільній економічній діяльності для забезпечення добробуту своєї родини. Сьогодні Дієго працює як виробник, дегустатор та бариста у власній кав’ярні.
Завдяки цьому Huila відома у всьому світі якістю своєї кави. Цей регіон регулярно виробляє лоти, які перемагають у конкурсі Cup of Excellence. А в 2013 році він отримав статус захищеного географічного найменування.Більшість ферм у цьому регіоні невеликі, приблизно 1-3 га. Переважно вони мають власні виробничі потужності: як митої обробки кави, де каву обробляють, ферментують і миють, так і місця для сушіння кави.
2013 році Дієго та його сім'я почали виробляти високоякісну каву. Після закінчення школи він вирішив зосередитися на каві, усвідомлюючи потребу у стабільній економічній діяльності для забезпечення добробуту своєї родини. Сьогодні Дієго працює як виробник, дегустатор та бариста у власній кав’ярні.
Відповіді на популярні запитання
-
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
-
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
-
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
-
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
-
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?
-
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?
Спробуйте
-
-
carbonic maceration
Колумбія Монтебланко carbonic maceration
Манго, кокос, чорниця, карамель
від 495 грн. -
Новинка
Руанда Кіято анаеробна хані фільтр
Червоні ягоди, білий виноград, чорна смородина
від 445 грн. -