Колумбія Ель Порвенір натура еспресо
365 грн.
Колумбія Ель Порвенір натура еспресо
В наявності
Товар в дорозі
- Смак
- Персик, нектарин, малина
- Обсмажка
- еспресо
- Кислотність
- ØØØØØØООО
- Гірчинка
- ØØОООООООО
- Солодкість
- ØØØØØØØØОО
- Оцінка SCA
- 87
- Спосіб приготування
- аеропрес, турка, чашка, гейзер, еспресо
365 грн.
loading...
Характеристики
- Регіон
- Уіла
- Спосіб обробки
- натура
- Різновид
- кастільо
- Збір врожаю
- жовтень 2022 - січень 2023
- Висота зростання, м над рівнем моря
- 1550
- Оцінка Specialty Coffee Association
- 87
походження
Ферма El Porvenir розташованa в громаді La Pradera в муніципалітеті Gigante, Huila (Уіла) — найбільшому кавовому регіоні Колумбії. Регіон Huila розташований поблизу найвищого вулкана країни — Nevado del Huila. Гірська місцевість вплинула на формування тут родючих вулканічних ґрунтів та значної висотності зростання кави з великими коливаннями температури вдень та вночі. Це уповільнює дозрівання вишні, що забезпечує насичені, солодкі і складні чашки. Завдяки цьому Huila відома якістю своєї кави в усьому світі. Місцеві лоти регулярно здобувають визнання на Cup of Excellence, а в 2013 році регіон отримав Denomination of Origin статус.
Більшість ферм в Huila невеликі близько 1-3 га. В основному вони мають власні станції обробки, де каву обробляють, ферментують і промивають, а також інфраструктуру для сушіння кави. Castillo (кастільо) — це гібрид Caturra та Timor, який зараз становить 40% врожаю кави в Колумбії. Вперше він був виведений у 2005 році та названий на честь дослідника Джеймі Кастільо. Цей різновид характеризується помітною стійкістю до листкової іржі, високою щільністю, великими ягодами, чашкою з гладким тілом та збалансованою кислотністю.
Більшість ферм в Huila невеликі близько 1-3 га. В основному вони мають власні станції обробки, де каву обробляють, ферментують і промивають, а також інфраструктуру для сушіння кави. Castillo (кастільо) — це гібрид Caturra та Timor, який зараз становить 40% врожаю кави в Колумбії. Вперше він був виведений у 2005 році та названий на честь дослідника Джеймі Кастільо. Цей різновид характеризується помітною стійкістю до листкової іржі, високою щільністю, великими ягодами, чашкою з гладким тілом та збалансованою кислотністю.
Відповіді на популярні запитання
-
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
-
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
-
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
-
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
-
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?
-
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?