Кофе Колумбия Супремо Декаф свежеобжаренный в зёрнах от Barista Coffee Roasters
Кофе без кофеина Колумбия Супремо свежеобжаренный купить
Колумбія Супремо Декаф
288 грн.

Колумбія Супремо Декаф

В наявності
Товар в дороге
Без кофеїну
Смак
Без кофеїна, какао, карамель, сухофрукти, цитруси
Обсмажка
еспресо
Кислотність
ØØØØОООООО
Гірчинка
ØØØØØООООО
Солодкість
ØØØØØООООО
Оцінка SCA
83.25
Спосіб приготування
турка, чашка, гейзер, еспресо
288 грн.
loading...

Декофеїнізація DCM – видалення кофеїну за допомогою дихлорметану. Спочатку зерна обробляють гарячою парою, що дозволяє розкритися порам зерна. Після цього відбувається обробка розчинником кофеїну дихлорметаном (CH2CL2). Кофеїн змивається водою, а пара видаляє із зерен залишки розчинника. Ризику для здоров'я від такої обробки немає жодного — дихлорметан руйнується при температурі 40 градусів. Він повністю видаляється з кави. Зерна, що пройшли таку обробку, виглядають темнішими, це особливості технології. При цьому максимально зберігається смак та аромат кави. Декофеїнізація DCM дає найкращий результат виведення кофеїну. У результаті його трохи більше 0,1%. В арабіці вміст кофеїну зазвичай 1-1,5%.

Вкусовой профиль
Аромат
какао, чорнослив, сухофрукти
Букет
какао, сухофрукти, цитруси, карамель
Тіло
делікатне
Післясмак
тривалий, солодкий
Характеристики
Регіон
Уіла
Різновид
катурра, катуаі
Спосіб обрабки
мита
Спосіб декофеінізації
DCM
Збір врожаю
березень-квітень 2023
Висота зростання, м над рівнем моря
1300-1900
Оцінка Specialty Coffee Association
83.25
Спосіб декофеінізації: dcm
000-3
Декофеїнізація DCM – видалення кофеїну за допомогою дихлорметану. Спочатку зерна обробляють гарячою парою, що дозволяє розкритися порам зерна. Після цього відбувається обробка розчинником кофеїну дихлорметаном (CH2CL2). Кофеїн змивається водою, а пара видаляє із зерен залишки розчинника. Ризику для здоров'я від такої обробки немає жодного — дихлорметан руйнується при температурі 40 градусів. Він повністю видаляється з кави. Зерна, що пройшли таку обробку, виглядають темнішими, це особливості технології. При цьому максимально зберігається смак та аромат кави. Декофеїнізація DCM дає найкращий результат виведення кофеїну. У результаті його трохи більше 0,1%. В арабіці вміст кофеїну зазвичай 1-1,5%.
відповіді на популярні питання
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?

рекомендуємо