Гватемала Сан Виктор
309 грн.
Гватемала Сан Виктор
В наявності
Товар в дорозі
- Смак
- Персик, черный чай, нектарин, миндаль, тропические фрукты
- Обсмажка
- фільтр
- Кислотність
- ØØØØØØОООО
- Гірчинка
- ØØØООООООО
- Солодкість
- ØØØØØØØООО
- Оцінка SCA
- 85.75
- Спосіб приготування
- крапельна кавоварка, пуровер, аеропрес, кемекс, френч-прес, турка, чашка
309 грн.
loading...
Вкусовой профиль
- Аромат
- фруктовый, с нотами нектарина и тропических фруктов
- Букет
- Персик, черный чай, нектарин, миндаль
- Кислотность
- сочная яблочная
- Послевкусие
- продолжительное фруктовое
- Тело
- округлое, компотное
Характеристики
- Регион
- фрайханес
- Ферма
- Сан Виктор
- Фермер
- Алехандро Молина Лаенза
- Разновидность
- паче, бурбон, анакафе 14
- Обработка
- натуральная, анаэрорбная ферментация 72 часа
- Сбор урожая
- январь-апрель 2021
- Высота произрастания
- 1400 метров над уровнем моря
- Оценка Specialty Coffee Association
- 85.75
Происхождение
Історія компанії Gourmet Farms розпочинається у 1989 році, коли Доктор за освітою Raúl Molina — батько теперішнього Генерального менеджера Alejandro, поринув у кавову індустрію, заклавши основи ферми San Victor. "З часу заснування господарство витримало злети та падіння на ринку кави, хвилю захворюваності кавової іржі та інші виклики індустрії", — згадує Alejandro Molina.
Слідуючи за тенденціями на ринку споживання кави у США, управляючі поступово переформатували ферму на виробництво саме спешелті кави за рахунок відокремлення різних сортів та визначаючи контроль якості кави як основу всіх процесів.
В інфраструктуру San Victor входить мийна станція, яка обслуговує кілька кооперативів, дрібних фермерів і громаду Los Verdes Fraijanes. Тільки за рахунок об'єднання в рамках кооперативу дрібні фермери мають можливість представити свою каву на великому ринку для обсмажчиків і бариста у Європі, Азіїі та США, і тим самим створювати додану вартість для своїх сімей та громад.
Ферма San Victor розташована у муніципалітеті Fraijanes, департамент Guatemala. Регіон має багату кавову історію, яка налічує вже близько 200 років. Перші насадження кави у місцевості робили ще у 1825 році. В основному, це були варіації Бурбону та Сан Рамон, які і сьогодні залишаються широко популярні.
Слідуючи за тенденціями на ринку споживання кави у США, управляючі поступово переформатували ферму на виробництво саме спешелті кави за рахунок відокремлення різних сортів та визначаючи контроль якості кави як основу всіх процесів.
В інфраструктуру San Victor входить мийна станція, яка обслуговує кілька кооперативів, дрібних фермерів і громаду Los Verdes Fraijanes. Тільки за рахунок об'єднання в рамках кооперативу дрібні фермери мають можливість представити свою каву на великому ринку для обсмажчиків і бариста у Європі, Азіїі та США, і тим самим створювати додану вартість для своїх сімей та громад.
Ферма San Victor розташована у муніципалітеті Fraijanes, департамент Guatemala. Регіон має багату кавову історію, яка налічує вже близько 200 років. Перші насадження кави у місцевості робили ще у 1825 році. В основному, це були варіації Бурбону та Сан Рамон, які і сьогодні залишаються широко популярні.
За даними Національної кавової асоціації Anacafé ферма San Victor розташована на Плато Fraijanes, в осередку двох вулканів — Cerro Redondo та Pacaya. Останній, Pacaya Volcano, залишається на сьогодні діючим.
Ґрунти в районі ферми відносяться до супіщаних і мають у своєму складі свіжий вулканічний попіл, мул та глину. Також грунти багаті на Калій — важливий елемент у формуванні якісної чашки. Така комбінація складників робить землю надзвичайно родючою для вирощування кави.
Мікроклімат San Victor унікальний за рахунок того, що територію оточують 3 різні географічні точки — озера Amatitlan, Calderas та залив Los Pinos. Всі ці локації відповідають за створення погодних умов у місцевості шляхом обміну вологи та стрибків температури повітря. Вздовж західного кордону Департаменту протікає ріка Aguacapa, вздовж східного — ріка Blanco. У межах ферми San Victor протікають ріки Los Verdes та Aguacapa. Загалом, край відомий тим, що землі тут рясно збагачуються водою.
Ґрунти в районі ферми відносяться до супіщаних і мають у своєму складі свіжий вулканічний попіл, мул та глину. Також грунти багаті на Калій — важливий елемент у формуванні якісної чашки. Така комбінація складників робить землю надзвичайно родючою для вирощування кави.
Мікроклімат San Victor унікальний за рахунок того, що територію оточують 3 різні географічні точки — озера Amatitlan, Calderas та залив Los Pinos. Всі ці локації відповідають за створення погодних умов у місцевості шляхом обміну вологи та стрибків температури повітря. Вздовж західного кордону Департаменту протікає ріка Aguacapa, вздовж східного — ріка Blanco. У межах ферми San Victor протікають ріки Los Verdes та Aguacapa. Загалом, край відомий тим, що землі тут рясно збагачуються водою.
Річний обсяг опадів варіює в межах 1500-3000 мм. Основний дощовий сезон триває з травня по жовтень; часом дощить у лютому-березні. Температура повітря приємна і помірна протягом всього року, коливається у межах 12-26 °C.
Господарі ферми постійно займаються інноваціями з генетикою сортів, щоб віднайти ідеальний баланс між якістю та виробництвом. Основні варіації, які культивують у регіоні — Bourbon (червоний та жовтий), Typica, Catuai (червоний та жовтий), Caturra, Pache, Catuaí (red and yellow). Меншою мірою вирощують — Geisha, Pacamara, Maragogype, Villa Sarchi, Venecía, Bourbon 300,
Maracaturra, Obata, Marsellesa.
Річний обсяг виробництва кави на фермі San Victor сягає близько 50 тис кенталів вишні або 10 тис кенталів пергаменту.
Вода у млині циркулює по колу, а після кількох використань утилізується у спеціальних резервуарах. На цьому етапі фермери контролюють баланс PH, що дозволяє повторно використовувати воду для зрошення земель. Патіо для сушіння кави викладені з цементу та бальдози — такий матеріал забезпечує довший процес сушіння пергаменту та дає можливість ретельніше контролювати якість. Після того, як вологість у зерні знижується з 55% до 10-12% каву зберігають на складі до моменту халінгу перед експортом.
Господарі ферми постійно займаються інноваціями з генетикою сортів, щоб віднайти ідеальний баланс між якістю та виробництвом. Основні варіації, які культивують у регіоні — Bourbon (червоний та жовтий), Typica, Catuai (червоний та жовтий), Caturra, Pache, Catuaí (red and yellow). Меншою мірою вирощують — Geisha, Pacamara, Maragogype, Villa Sarchi, Venecía, Bourbon 300,
Maracaturra, Obata, Marsellesa.
Річний обсяг виробництва кави на фермі San Victor сягає близько 50 тис кенталів вишні або 10 тис кенталів пергаменту.
Вода у млині циркулює по колу, а після кількох використань утилізується у спеціальних резервуарах. На цьому етапі фермери контролюють баланс PH, що дозволяє повторно використовувати воду для зрошення земель. Патіо для сушіння кави викладені з цементу та бальдози — такий матеріал забезпечує довший процес сушіння пергаменту та дає можливість ретельніше контролювати якість. Після того, як вологість у зерні знижується з 55% до 10-12% каву зберігають на складі до моменту халінгу перед експортом.
Соседние товары
-
-
Руанда Киято лот 101 в дрип-пакетах
Тропические фрукты, нектарин, клубника, миндаль, молочный шоколад
від 27 грн. -
бестселлер
Сальвадор Лас Делисиас эспрессо
Абрикос, красные ягоды, овсяное печенье, карамель
від 281 грн. -