Кава Колумбія Ла Девіса аеробна свіжообсмажена в зернах від Barista Coffee Roasters
Добавлено в корзину
Оформить заказ

Смотрите также
от
КолумбияЛаДвсааеробна26купитисвжообсмаженуспешелткаву
Колумбія Ла Дівіса аеробна 200 годин
527 грн.

Колумбія Ла Дівіса аеробна 200 годин

В наличии
Товар в дороге
Вкус
Жовте яблуко, темний виноград, ноти вина, черешня
Обжарка
фильтр
Кислотность
ØØØØØØООО
Горечь
ØØОООООООО
Сладость
ØØØØØØØООО
Оценка SCA
87.25
Способ приготовления
капельная кофеварка, пуровер, аэропресс, кемекс, френч-пресс, турка, чашка, гейзер
527 грн.
смаковий профіль
Аромат
винні нотки, черешня, какао
Букет
яскрава складна кислотність з винними нотками, черешня, какао боби
Тіло
сиропне, округле, кремове
Післясмак
бархатистий, відчувається тривалий фермент
Характеристики
Ферма
Ла Дівіcа
Спосіб обробки
аеробна ферментація, 200 годин
Різновид
колумбія
Фермер
Діофанор Руїз
Збір врожаю
вересень-листопад 2021
Висота зростання, м над рівнем моря
1700-1800
Оцінка Specialty Coffee Association
87.25
походження
CCC-118
Фінка Ла Дівіса розташована в Буенавіста в північній частині гірського масиву Анд (висота зростання від 1500 до 1750 метрів) — центр Zona Cafétera, Колумбійський кавовий пояс. У Ла Дівіса вирощують невелику кількість сортів: кастільо, колумбія, рожевий бурбон. У 2018 році Діофанор Руїз також вирішив висадити 5000 гейшових дерев.

У той час як Діофанор передав управління фермою своєму синові, Себастіону, він все ще тримає кермо в кількох вибраних проектах/партіях протягом року. 
Діофанор є живим свідченням справжнього колумбійського кавового фермера. Його сортове виробництво рожевого бурбону є органічним і повністю екологічним. Маючи понад 40 років досвіду, Діофанор цінує традиційні знання, поважаючи своє рідне середовище. Для нього найважливіше — використання якісної води та процесс переробки.

У 2021 році завдяки високому попиту та неймовірній репутації ферми Діофанор і Сабастіон виробляли лише натуральну оброблену каву, каву, якою вони найбільше відомі. Завдяки тому, що вся операція ведеться за допомогою біодинамічної методології, ця неймовірна кава залишається на віки. 

Каву митої обробки з фінки Діофанора ви можете придбати у нас на сайті.
Відповіді на популярні запитання
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?

Соседние товары