Колумбія Ла Дівіса аеробна 200 годин
447.95 грн.
Колумбія Ла Дівіса аеробна 200 годин
В наявності
Товар в дорозі
- Смак
- Жовте яблуко, темний виноград, ноти вина, черешня
- Обсмажка
- фільтр
- Кислотність
- ØØØØØØООО
- Гірчинка
- ØØОООООООО
- Солодкість
- ØØØØØØØООО
- Оцінка SCA
- 87.25
- Спосіб приготування
- крапельна кавоварка, пуровер, аеропрес, кемекс, френч-прес, турка, чашка, гейзер
447.95 грн.
loading...
смаковий профіль
- Аромат
- винні нотки, черешня, какао
- Букет
- яскрава складна кислотність з винними нотками, черешня, какао боби
- Тіло
- сиропне, округле, кремове
- Післясмак
- бархатистий, відчувається тривалий фермент
Характеристики
- Ферма
- Ла Дівіcа
- Спосіб обробки
- аеробна ферментація, 200 годин
- Різновид
- колумбія
- Фермер
- Діофанор Руїз
- Збір врожаю
- вересень-листопад 2021
- Висота зростання, м над рівнем моря
- 1700-1800
- Оцінка Specialty Coffee Association
- 87.25
походження
Фінка Ла Дівіса розташована в Буенавіста в північній частині гірського масиву Анд (висота зростання від 1500 до 1750 метрів) — центр Zona Cafétera, Колумбійський кавовий пояс. У Ла Дівіса вирощують невелику кількість сортів: кастільо, колумбія, рожевий бурбон. У 2018 році Діофанор Руїз також вирішив висадити 5000 гейшових дерев.
У той час як Діофанор передав управління фермою своєму синові, Себастіону, він все ще тримає кермо в кількох вибраних проектах/партіях протягом року.
Діофанор є живим свідченням справжнього колумбійського кавового фермера. Його сортове виробництво рожевого бурбону є органічним і повністю екологічним. Маючи понад 40 років досвіду, Діофанор цінує традиційні знання, поважаючи своє рідне середовище. Для нього найважливіше — використання якісної води та процесс переробки.
У 2021 році завдяки високому попиту та неймовірній репутації ферми Діофанор і Сабастіон виробляли лише натуральну оброблену каву, каву, якою вони найбільше відомі. Завдяки тому, що вся операція ведеться за допомогою біодинамічної методології, ця неймовірна кава залишається на віки.
Каву митої обробки з фінки Діофанора ви можете придбати у нас на сайті.
У той час як Діофанор передав управління фермою своєму синові, Себастіону, він все ще тримає кермо в кількох вибраних проектах/партіях протягом року.
Діофанор є живим свідченням справжнього колумбійського кавового фермера. Його сортове виробництво рожевого бурбону є органічним і повністю екологічним. Маючи понад 40 років досвіду, Діофанор цінує традиційні знання, поважаючи своє рідне середовище. Для нього найважливіше — використання якісної води та процесс переробки.
У 2021 році завдяки високому попиту та неймовірній репутації ферми Діофанор і Сабастіон виробляли лише натуральну оброблену каву, каву, якою вони найбільше відомі. Завдяки тому, що вся операція ведеться за допомогою біодинамічної методології, ця неймовірна кава залишається на віки.
Каву митої обробки з фінки Діофанора ви можете придбати у нас на сайті.
Відповіді на популярні запитання
-
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
-
Яку обсмажку обрати: фільтр чи еспресо?
-
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
-
Що таке спешелті кава та що означають бали кави?
-
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?
-
Що означає назви фруктів, солодощів і так далі в описі смаку кави?